Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Transparent personlighet


Lyser igenom.

Du är som glapack riktigt tunn och genomskinlig äckligt klibbig fastnar på allt, när du väl börjat trassla blir det bara stor boll av skit trots allt.

Lögner är sanning och den sanna lögnen var falsk ljuger om precis allt släppa in dig in sin sfär är lika med kaos

Finns inget hopp något mer neråt spiralen den e brant och skev när man väl börjar falla pga allt man nu framkallat genom lögner och draman dag för dag.

Kalt och kallt finns inget hopp någonstans ensam mitt i ett folkhav din röst ingen av folket hör den känslan kan få en störd.

Tänkt på när du står och hatat kastar spydiga kommentarer fan va det är svagt men antar det är det enda försvaret du bär för att dölja dina känslor för inne i dig i know , det är MISÄR.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Stonedout2
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-05 02:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stonedout2
Stonedout2