Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möjligheter och förluster.

En möjlighet är ingen tillfällighet , alla väljer sina egna val.
Så att en möjlighet uppenbarar sig är pga stegen du valt att ta helt själv.
Men de flesta är för skrämda för att to the unkown sig själva slänga.
Därför missar vi våra möjligheter för att vi inte greppar tag i dom pga av känslan att det är en omöjlighet.
Antingen en känsla intalad av en person med egen agenda , eller pga ett liv av misstro och låg självkänsla.
Isolering o konstant negativt bemötande leder till en känsla som är självmördande aldrig självvördnad nej.
Den känslan antingen förstör dig eller gör dig starkare day by day.
Gotta stand your ground , vinst eller förlust.
För oavsett vad tillslut är det slut och vinst eller förlust inget spelar någon roll.
Vänd aldrig kappan efter vinden var hellre rak i ryggen stå för vad du tycker, finns ingen vinning i att leva ett liv konstant följa och låta sig böjas oavsett din vilja det är inget liv.
Hellre välj en sida och stå för de , bättre än att vara en man från tusen olika arméer!




Fri vers (Spoken word/Slam) av Stonedout2
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-02-14 06:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stonedout2
Stonedout2