Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick

 

 

en dam från fagra Njutånger

hon kände ingen ånger

män hon stapla' på hög

för dem alla hon ljög

sa: jag älskar dig! alla gånger




Bunden vers (Limerick) av Öknens Ros VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-30 09:36



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jaså, hon, men hon var från Selånger he
2019-07-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
F jällan från Njutånger beskrevs
A tt hon verkligen då så upplevs
G lad generös bra!
R akt ja till alla sa!
A lla kvar! Sen, hur då liv bedrevs?

2019-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP