Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Blödande hatt

Han går där
med en sönderslagen kropp,
men han är inte ledsen över det,
med tvådubbla hjärtslag-
och minnesluckor
njuter han av livet...

... jag tänker att då borde jag kunna intala mig att jag uppskattar att vara vid liv.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-01 15:56



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Mm, bra med perspektiv!
2019-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann