Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hela världen får läsa.


Det går inte att vara kompis med en aspergare!

Bara var dig själv.
Var inte dig själv.
Var själv , eller förändra dig.
Det var aldrig meningen att jag skulle skriva om dig.
Inga skrupler-Brister i att skriva om dig, men personlighetsmässigt?


Kapiteluppdelning;Hannah, och jag.
Sms.




Bunden vers av Mim
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-02 04:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lika bra som vanligt! Undrade lite vart du tagit vägen!
2019-07-06

  Poeten Salvador VIP
Handlar Aspberger om kontakt?
2019-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Mim