Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksrus

En gång sa du till mig,

jag kan ge dig allt...

men det du gav 

var ett kärleksrus

som varade en lång tid

 

Det är över nu 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-02 10:08



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Eftertankens kranka blekhet?
Alla rus går över. Även eros ..
Efteråt frågan om rusets värde.
Vad är väsentligt...

2019-07-05

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt om en relation som brast!
2019-07-03
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP