Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett barndomsminne ...


I BARNKAMMARMÖRKRET

 

Farbror Gunnar var släkt

med Gustaf Fröding

 

tyckte om små flickor

med ljuslockigt hår

 

små mjuka händer

som gjorde under

 

han tyckte om mig

i barnkammarmörkret

 

Farbror Gunnar

var militär

 

han sköt sig

för små flickors skull




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-21 18:55



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Starkt och så smärtsamt!
2019-07-23

  Niliboy
Je, det var en god man å han fick nog vad han tålde!
2019-07-22

  Fem hjärtan VIP
Hu den här berörde starkt .. Bra formulerad känsla!
2019-07-22

  Månfare VIP
kusligt och ruvande
2019-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP