Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I väntan av återhämtning


JULI

J ag känner mig
U tanför trivselväg
L åst i ilskans bur
I väntan av återhämtning




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2019-07-02 14:25



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Önskar dig allt gott!
2019-07-03
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP