Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mellan, i mellan och mellan

 

Mellan mig själv
Och
Dig själv

Finns en skugga

Mellan min skugga
Och
Din skugga

Finns en annan skugga

Mellan och i mellan en skugga
Och
En annan skugga

Finns sanningen

Vågar jag?
Vågar du?
Vågar vi?

Att titta, gå genom skuggan?

Eller?
Är vi rädda för våra skuggor?
Och varför?

Mellan en skugga och en annan skugga finns jag

Som en skugga!
Som skymningen!
Som dunkeln!

Mellan och imellan min själ, anda vandrar jag i frid

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2019-07-03 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP