Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Barfota vinterfrost

Sommarvinden for fram över vågor,
jag ville leva ovan ytan,
men drogs ner,
tappade syret,
ströps nästan under isen,

det var aldrig någon som trodde mig,
ingenstans.

Papperspåsar kvävde inte mina ådror,
men,
skar nästan sönder min själ.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-03 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann