Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Motstånd i ljus

Har du kvar ljusstaken
( blöder du, gråter du?)
( fortfarande) på nätterna?

Sväljer du fortfarande,
din stolthet
( som han lät dig tappa)
ensam men aldrig misslyckad,
om dagarna?

Lyssnar du?
Förstår du ( nu) ?
Varför jag är arg?




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-03 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann