Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EFTER MIDDAGEN

Allt är stilla.
Värmen dallrar
ur ugnens öppna lucka.
Bakom gardinen skramlar
på avstånd
åskan med sin mörkblå bakplåt,
som en oläst broschyr
om onda tider.
Allt är ännu stilla...




Fri vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-03 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP