Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ingens fel att vara fattigt

 

Ingen!
Ingen levande!
Ingen människa alls!

Vill leva
Vill existera
Vill dö ensam

Men många gör det i Sverige!

Inget liv
Ingen dröm
Inget hem

Vill tala till väggarna
Vill bli burat mellan väggarna
Vill existera för inget mål

Men många gör det i Sverige

Ingen vill vara fattigt utan bara ett standert liv
Ingen vill leva sitt liv på bidrag o vill ha jobb
Ingen vill sitta på gatorna och tigga en brödbit

Men många nutiden gör det i hela EU, Sverige

Man krossa från alla håll
Man bestraffas för sin fattigdom
Man bestraffas för sin sjukdom

Av lagen, demokratin och politikerna

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2019-07-04 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP