Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för länge sedan var jag ett träd

för länge sedan var jag ett träd

som med vida grenar fångade

sol och vind

jag minns inte var jag växte

bara att jag fanns till

det finns fortfarande en längtan

i mig

efter den tiden

och en sorg över ett

annat liv

 




Fri vers av dorotea VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-05 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP