Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

möte i hissen

vi möts i hissen

vi är på väg

du ska vittja postfacket på

jakt efter livstecken jag

ska uträtta något som

inte längre räknas som viktigt

din gula urtvättade morgonrock ber 

ingen om ursäkt

och din rossliga röst  anmärker kraftfullt på det

dåligt städade hissgolvet

du står upp för dina rättigheter 

för det är väl ändå

det minsta man kan begära

att slippa se skiten 

 




Fri vers av dorotea VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-05 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP