Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotograf: Pilträd ©


Små ögon


Små ögon vet att de är betydelsefulla.

Små ögon vet att de är viktiga.
Små ögon vet att de är älskade.
Små ögon dömer inte.
Små ögon förlåter.
Små ögon försöker igen.
Små ögon gråter.
Små ögon skrattar.
Små ögon ser utmaningar som möjligheter.
Små ögon tar ett steg i taget.
Små ögon faller men reser sig igen.
Små ögon ber om hjälp. 
Små ögon är sårbara.
Små ögon utvecklas.
Små ögon är nyfikna på livet.
Små ögon lever nu.
Små ögon ser Dig.

Du har samma ögon och själ som när du var barn.
Du finns kvar och ingen kan någonsin ta din plats.
Du är fortfarande lika viktig och betydelsefull!
Stanna upp ett tag och se med ögonen som du såg med som barn. Tro på dig själv. 
Lyssna och följ din innersta röst och vägledning.




Fri vers av Pilträd
Läst 586 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-07-06 08:13



Bookmark and Share


  Sanni
Tack för en fin hälsning! <3
2019-10-05

  morgonstjärna VIP
vackert inspirerande
2019-08-13

  Leko
Inga frågetecken utan hjärtan naturligtvis.

2019-07-08

  Leko



????
2019-07-08

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text att bära med sig i vardagen!
2019-07-08

  Chawa VIP
Fina ord och uppmaningar till oss alla!
2019-07-07

    ej medlem längre
Vilken fin och varm känsla!
2019-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Pilträd
Pilträd