Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SNART!

Njut inte av mina smärtor

Snart reser  jag mig upp

Starkare än nånsin




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2019-09-08 13:48



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Att njuta någons smärtor inte medmänskligt. "Jag reser mig igen" (Torsten Flinck) en parallell.
2019-09-10

  Marita Ohlquist VIP
Livskraft, böjd men inte knäckt!
2019-09-09

  Öknens Ros VIP
Ge aldrig upp!
2019-09-08
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP