Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Juli mord

Deprimerade toner suckar genom väggarna,
under taklampan, i natt,
gör mina hjärnspöken sällskap,
de kan bli så tomt ensamma ibland,
tankarna.

De sista dropparna av min fin likör,
ser sina sista ljusa dagar,
i min mörka strupe.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-07 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann