Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterljuva Sommar

Mygg och knottbitna
Kliande
Blekvita ben

Lukten av svett
Blandat med parfym
Och rakvatten
I den bastuheta
Pendeltågsvagnen

Den överfulla simbassängen
Där blöjbarn kittlas till skratt
Ivriga tonårspojkar
Sträcker ut sina kroppar
Från trampolinen

Ljusa nätter
Långa morgnar
Tiden är oändlig
Utan begränsningar

Hur jag så gärna
Vill fånga in
Sommarens ögonblick

Ta fram när
Vintern är
Som bittrast

För evigt
Inkapslat
Av längtan

Efter den
Bitterljuva sommaren





Fri vers av Virvelvind
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-07 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind