Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Farväl, offerkofta

Oavsett vad som än händer,
ska offerkoftan bort,
den är obekväm,sitter för hårt, kliar och sticks.


Jag klär inte längre,
i det mönstret.


Oavsett vad som än händer,
ska offerkoftan bort,
destruktivt har jag behållt den,
i för många år,
inbillat mig att jag andats mer sympatiskt i den,
men nu är det dags, att säga farväl,
precis,
som när jag skilde mig från offerskjortan.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-09 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann