Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Utspridda tankar. Av Anders Nordlander. Han var först vid sin penna och jag var sedan vid min. 'Bara ord', var en fin kategori, säg vart tog den vägen?


Kritik på en text (2156) dagens orimliga





Som jag sagt det förut,
här går det igen i repris.

'Om en inte kan
lita helt på sig själv,

hur kan en då lämna
sin lit i andra's händer?'




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2021-05-29 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP