Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Önskar dig

Min gitarr,
min ende vän,
min tro,
letar efter ro,

Jag är vilse,
på ett brusande,
lugnt vatten igen.

Torkar tårar i solen,
som fridfullt spricker,
genom rosa moln.

Jag vandrar,
tysta gator,
alltid ensam,
alltid ner.

Min gitarr,
min ende vän,
min tro,
letar efter ro.

Frågor,
finner inte,
några svar,

vägar smalnar av,
med nya korsningar,
jag följer dom,
någongång ibland.

Min gitarr,
min ende vän,
vi behöver finna ro,
så att vi kan blicka mot världen,
genom kärlek igen.





Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-09 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann