Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Speglande

Kyla i djupa höstandetag,
blickar mot himlen,
i sommarnatten,
söndergråtna av sorg,
orkar de inte vara ledsna längre.


Döden vilar alltid en halvtimma bort,
medan livet andas i detta nu,
precis intill.

Kraft samlas,
det sägs att livet blir lättare att bära då.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-09 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann