Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt apropå

Ett svävade någonting
dröjer sig kvar
över stadens himmel
och leker takryttare
med månen
Ur oväsendet föds dagen
mitt i solstrålarnas reflexer
medan natten drar sig tillbaka
Nu
i trädens skuggor
rusar den övergivna energin
som skapade mörkret
och ersätter min vardagsnärvaro
som påminner mig om
hur en man dog i sjukhussängen
bredvid mig under förnatten




Fri vers (Prosapoesi) av Lennart Andersson
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-10 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson