Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Bensinstopp

Det dödar inte mig,
det tynger, försvårar,
men det krävs, betydligt mer än så,
för att ta död på mig.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 85 gånger
Publicerad 2019-07-13 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann