Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror kvinnor....?



Tror kvinnan att hon skapades god
och mannen ond
eller tror hon att vi båda kontrollerar våra psyken
och att hon, kvinnan, valde godhet
när mannen valde
att göra sig själv ond ?

Vad skäller kvinnan på ?

Freud hade liksom en teori
kring våra könsroller
men han är ju utslängd
med badvattnet...

....varför ?

För att vi ska fortsätta kunna skälla
på varandra ?





Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2019-07-14 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP