Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(B)ordlagt

 

Lika snabbt som rimmen
kom in skrevs de ut
förr kom de med stimmen
nu de har tagit slut

tankarna i kaos numer är
mitt nygamla gebit
sitter vid skärmen och svär
ropar verser ge hit

försöker få orden ut krysta
stöter då på patrull
bokstäver som alldeles tysta
har ramlat omkull




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-15 08:46



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ibland tar inspirationen slut, orden finns där bara inte, men här har du ju lyckats få ihop en dikt om just det. Bra! :)
2019-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP