Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trillande drömmar

 

Drömmens skugga är
Min skugga

Trillar
Trillar

I mitt liv
Och gör av mig rörelselös

Handikappat i livet
Handikappat i drömmen

Och jag är inte den ända
Inte heller den sista som handikappades av skuggan

Drömmens skugga är
Min existens

Trillar
Trillar

I min existens
Och gör av sig med mig

Och jag är de första och sista
Som blev rörelselös och utan existens i livet

Drömmen min
Skuggan min

Jag är en dimma!

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2019-07-16 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP