Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Roddbåtar


Vi är alla roddbåtar,
på olika starkt stormande hav,
vi går på grund,
ibland,
på repris, om och om igen,
tills vi slutligen ror i land.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 106 gånger
Publicerad 2019-07-16 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann