Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick-ish typ liksom #19

 

En nybörjarseglare från Höganäs
gjorde på sjökortsutbildning fadäs
av navigeringsinstrument
läste samlagskomplement   
hängde upp sextant på stående fräs




Bunden vers (Limerick) av Bodingen VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-17 08:40



Bookmark and Share


  Fulbergarn
snill rik
lime rick

2019-07-19

  Bodingen VIP
Jäpp, styv kuling...
2019-07-17

  Öknens Ros VIP
Aj, aj, han måste kommit ur kurs! ;)
2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP