Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är när himlen








klarnar

jag saknar
dig
som mest

då flyger
tärnan
ut över havet

och jag
går de
vingtysta stegen




Fri vers av Jörgen Jalmo
Läst 347 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-17 12:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra och fin dikt!
2019-07-19

    ej medlem längre
Drömlikt och mjukt. Vacker poesi!
2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Jalmo
Jörgen Jalmo