Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Återvändsgränd

Himlen jublar, igen,
hejar, ler och klappar händer åt mig,
jag mår sådär extremt bra,
varje gång jag lyckas hitta vägen,
som med lite tur kan leda mig hem.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-17 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann