Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


men varför kan du aldrig (stanna till) upp å ner !


Blomma i blom


Blomman i blom
Ge dig blomman
som står i blom
inget
i världen
är fel med det
ingen skada
i det
finns
bara kärlek
bakom det.
En blomma i blom
är du, vacker när
dina blad sträcker
ut sig.
Du är en fin ros
Pia
finns inget
annat
där i djupet
av min
ensamhet
som får
mitt hjärta
bulta så hårt.
I evighet
det låter ödesmättat,
I evighet vill jag vara
tillsammans med dig.
så Sjukt snabbt sprider
det sina rotsystem
så är min
längtan lika ......
Älskar dig!!




Fri vers (Fri form) av danne //
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-17 15:00



Bookmark and Share


  danne //
kommunikation ?
hur ?
jag ? trög?

känner mig mer som
en neandertalare som ljuset
fladdrar fram å tillbaka hos!
2019-09-07
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //