Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Jag förlorade alltid Fia utan knuff


Stationen, den som ser så ful ut,
åstadkommer ingenting,
det måste vara något fel på mig,
som känner mig så helt hemma, ensam där.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-18 15:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du uppfinner orden på nytt, varje dag!
Du är fantastisk!
2019-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann