Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett strå av kärlek

Mitt på ängen den sköna vajar ett strå av kärlek Den talar om livets skörhet där vi längtande människor Får känna ett strå smeka kinden så varmt nära andas nästan helt in till huden. Kärleken lyser mot dig Du äro så efterlängtad Du är så betydelsefull för minsta möjlighet i livet! Se strået vaja stilla iängens ljuva djuphet. Så många blommor så mycket skönhet i tiden. Låt din hand plocka strået av kärlek Håll den tätt till din barm andas tillåt själen fångas av kärlekens glans Det är bara ditt bara ditt strå......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-18 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP