Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heja Sommar!

 

Nu är det skönt med juli
sommar och lysande sol
månad som väldigt kul i
fagra töser dansar i kjol

äntligen dax för att fiska
kräfta ur mörkaste tjärn
fylla svampkorg av riska
till surströmming ta järn

åka mopperally runt stan
cruisingar och rock'n'roll
musikfestivaler ha i span
lev livet i nuet som paroll







Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-19 08:29



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja livet som bäst!
2019-07-24

  Fulbergarn
jaa

leva livet och skita i allt
biffstek peppar och salt
ta det lugnt
ej bära tungt
bada varmt och ta det kallt
det är allt
2019-07-19

  Öknens Ros VIP
Låter som en härlig sommar! :)
2019-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP