Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foten

måste vissa få den
för att andra
ska få in den?




Fri vers (Fri form) av Birk Andersson
Läst 259 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-07-19 06:51



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Några måste få sparken (foten) för att det ska bli en plats ledig på jobbet och då kan nästa anställda få in en fot, dvs få ett kanske tillfälligt jobb somkan leda till säkrare jobb längre fram.
2019-08-02

  Gunnel Eriksson VIP
Tänker på ett jobb, men det finns
många associationer. Bra.

2019-07-20

    Tommy M
Tänkvärd kortdikt som inspirerar till följande variant:

vissa får den
andra visar fram den
och får in den
få sätter ner den
2019-07-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Kan absolut stämma! Bra där:)
2019-07-19

  Per Drysén
Japp, stämmer
2019-07-19

    ej medlem längre
Så är det, man måste både bromsa och gasa.
2019-07-19

  Öknens Ros VIP
haha ja, man kan ju undra.
2019-07-19

  SpamPippiL VIP
Bra fråga.
2019-07-19

  Larz Gustafsson VIP
Fyndigt formulerad fråga.
2019-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Birk Andersson
Birk Andersson