Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan älska mig eller låta bli!

Jag kanske inte är världens vackraste

Men jag är jag

Jag har ärr och bristningar

För att jag har en historia

 

Vissa älskar mig

En del kanske till och med hatar mig

 

Jag har tagit bra beslut

Jag har tagit dåliga beslut

 

Jag får inte alltid allt i ordning

Jag är slumpvis och klumpig

 

Jag är ordningsam

Jag är strukturerad

 

Jag låtsas inte vara någon jag inte är

Jag är den jag är

Du kan älska mig eller låta bli

 

Jag behöver och tänker inte förändra mig

 För någon annan

Jag kommer inte att be om ursäkt för den jag är

 

Jag är stolt över att vara jag

Jag älskar mig

 

Därför så kan jag med gott samvete säga

Jag älskar dig

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin  2019-07-19

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 373 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2019-07-19 16:21



Bookmark and Share


  anits VIP
En viktig insikt att acceptera sig själv för den man är.
2019-08-06

    ej medlem längre
Jag älskar den här texten som bara känns, känns och känns. Ärligt och äkta, full av förlåtelse och kärlek.
2019-08-06

  Margit Grell VIP
Full av insikt!
2019-08-04

  genni
Det är de människorna jag ser upp till.
2019-07-22

  Alysse VIP
Ärligt och insiktsfullt skrivet
fyllt med ett stort lugn
2019-07-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Visst bara att
vara glad så
länge man
har sig kvar!
2019-07-22

  Maria Sundelin VIP
Ja att vara sann mot sig jälv är det bästa
Kramar
2019-07-22

    ej medlem längre
Svåraste biten, att kunna älska sig själv men man kommer lååångt med det...
2019-07-21

  Blomma-Stjärna VIP
ja
just så -

kärleken vi har att ge
har sitt bo
inom oss själva!


2019-07-21

  Maiah VIP
Du är perfekt i den kostym du har, var dig själv och älska dig själv... du verkar ha ett hjärta av guld och känslor som sydlig bris
2019-07-20

  Rise Little One
Håller med Maritas kommentar nedan.
2019-07-20

  Marita Ohlquist VIP
Varje människa är unik, finns bara i ett exemplar.
Att älska sig själv är en bra plattform att stå på i relationer med andra.
2019-07-20

  Lottie Ålhed VIP
Om motsatser a inom oss och slutsatsen
Allt som är får lov att vara Trots allt Ett lugn uppstår i texten Jag har tagit bra beslut
Jag har tagit dåliga beslut o. s. v.... Insiktsfullt..
2019-07-20

  Johan Strömstedt
När jag läste din text dök det i bakhuvudet upp två vitt skilda karaktärer. Den första är nog rätt nöjd med livet , har kommit till insikt. Så som han eller hon är skulle jag nog gärna vara.
Då dyker tvåan upp. Står framför spegeln är på väg till jobbet. Som ett mantra drar han varje stavelse uppbyggd på din text. Det är Kalle eller Karin osäker.
Någonstans mitt emellan dessa bilder är jag nog själv någonstans.
2019-07-20

  Fem hjärtan VIP
Det är ju det viktigaste av allt.. att acceptera och älska sig själv precis som den man är!
2019-07-20

  annapoem
Fint, att bli älskad för den man är.
2019-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin