Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där regnet bryter ljus

 

Under regnbågen

doftar blommorna klarare 

 

decennier vill ta avsked 

där regnet bryter ljus

 

rösten i mitt bröst

har absolut gehör

och känner av tonen 

från den mörka fonden

 

men jag har funnit en bro

över den djupa tjärnen

som speglar molnen

när de drar förbi




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-07-20 06:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vacker dikt...
2019-08-17

  Nils-Robert
En vacker dikt med själen som spehel
2019-07-20

  Rise Little One
En djup text som berörs.
2019-07-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd naturlyrik i symbios med människan.
2019-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP