Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto //


Hjärter dam

 

Livet är ett vågspel där spelreglerna kan vara tuffa och beror till stor del på vilka kort man får i sin hand vid första given.

Några spelare sitter nöjda med sina kort från första given medan de flesta andra spelarna måste byta ut sina kort flera gånger för att få en möjlighet att vinna.

För egen del är inte mitt mål att till varje pris vinna, jag är nöjd med att få vara med i spelet, jag kan njuta av att få "sista sticket" 

Jag känner däremot stor glädje då jag träffar på hjärter dam, detta kort lämnar jag ogärna bort utan behåller det även om jag inte har stor möjlighet att vinna med hjälp av just detta kort, jag har ju ändå fått min efterlängtade hjärter dam.

 

 




Övriga genrer av Kensy65 VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-21 10:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gott åt tillika kung!
2019-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP