Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto //


Vinden är den rätta, nu vill jag sätta mina segel

 

En livgivande frisk vind drar in från sydväst

Värmen smeker min kind och värmer själen

Jag blundar och upplever mitt hjärtas närhet

Vill så gärna segla ut på kärlekens ljusblå hav

Jag väntar bara på att få sätta mina segel igen

Vart vinden och strömmarna för mig är oviktigt

Bara jag får göra min livslånga resa med min vän

 




Övriga genrer av Kensy65 VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-21 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP