Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NYSS

hade jag några rader
jag skulle skriva här

men såg en blomma
som var vissen
jag vattnade den

de jag skulle skriva
fanns inte sen

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-21 18:10



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Känner igen mig:)
2019-07-30

  Whero
Vad är väl några ord mot en blommas liv.
2019-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP