Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vagina och våld

 

 

 

Du är en hägring av min familj:

en skuggparad av intoleranta bödlar

 

Du sprider klaustrofobi i mina lungor;

de som aldrig luftats i krig mot censur

 

Du kallar mina sprickningar för kärlek,

jag håller med... mitt mod svek mig vid födseln 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 521 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-21 19:25



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Du gräver i det värsta och sätter ord på det med poetiska förtecken. Du är bara bäst!
2019-07-21

    Lena Staaf VIP
Du slåss mot väderkvarnar som liknar din ångest. Men du kommer igen och igen. Och föder nya poem på vägen.
2019-07-21

    ej medlem längre
vaginan och världsomseglingen ovanför havet.
2019-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP