Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En till dröm


Osäkerheten har alltid redan förvrängt allt.

En Pokémon-go värld
med religiösa artefakter
för de små.

En fantastisk drogturism
för de som skrämdes att skämmas
för sina drömmar.

Eller bara en galning som kastar sig ut för tidigt
Tanken om ögonblicket
-den hjälpsamma tveksamheten.

Du förstör för fort
när du du säger för mycket
Så bekymra dig inte
Osäkerheten har alltid redan förvrängt allt.




Fri vers (Prosapoesi) av Marcus B
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-22 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B