Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto //


Vår vänskap betyder allt!

 

Det finns en glöd som aldrig kan dö ut
En gemenskap som ingen kan förstöra
Ett hopp som alltid kommer att fortleva
Tryggheten har sitt bo i dessa meningar

 




Övriga genrer av Kensy65 VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-23 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP