Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strömförande

 

Hela min kropp

Är elektriskt laddad

Jag är strömförande 

Vid minsta beröring 

Slår det gnistor 

 

 

Du är medveten om det 

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-23 21:29



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Och idag är det bara fem månader kver till julafton ! Mera gnistor hahaha.
2019-07-24

  Mayssa
Fint.
2019-07-24

    Lena Staaf VIP
Fin laddning!
2019-07-23

  danne //
häftigt när det blåa ljuset gnistrar
2019-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP