Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

karma

jag undrar om karma följer med en till ens nästa liv

det måste nog vara så

för jag har börjat förstå att man inte kan ha så här mycket otur

så jag vill ta tillfället i akt och be om ursäkt

förlåt för det rövhål jag var i mitt förra liv





Fri vers av HHannaS VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-24 12:33



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Karma är bara skrämselpropaganda
2019-09-06
  > Nästa text
< Föregående

HHannaS
HHannaS VIP