Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggor

Dyrbara mörker
Vet dagens slut
Det hittar ut
Hittar in
I tryggaste skrymslen
Bakom täcket

Kastar blod på väggarna
Slungar den långa kniven som en törstig drake
Sökande efter ett offer skyldigt som synden

Det svarta kontraktet
100 stycken finaste guld
Detta som glimmar
När rovet I blod simmar

Högt mot molnen
Sittande kungar
I krig bedriver
Pengar o stål
Mer än de flestas
Mage tål

Den sluga katten
Vandrar om natten
Fyller pengar i hatten

Ingen empat
En ren psykopat
Han tystar för glädje
Och yen

Klingor, bomber o skjutor
Dödsbringar mejslar
För kampens hantverk

Skicklig I slag
Som katten mot musen
Som örnen mot haren

Denna nattbringare




Fri vers av Veritas Virtus
Läst 131 gånger
Publicerad 2019-07-25 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veritas Virtus