Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Audi R8

Sköljer böljer
Vrider snurrar

Toppen vill gå av
Du är bara 200

Snart till max
Utan hinder ingen sport
0 100 200 300
Det finns ingen gräns

Höger vänster under över
nita till stopp och
Ladd till fullo
Inget kan stoppa mig nu




Fri vers av Veritas Virtus
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-28 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veritas Virtus