Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Textens erinran

Må den som har kraft nog
att bli ett med tomrummet
släppa ut sitt nät av morgondagg
och få in allt som ger mig ångest

Medan stormen skakar huset
och djävulen återskapar de stora händelserna
och ackompanjerar dem med eld och svavel

Medan jag med tveksam identitet
får ta in mig bland efterbrännarna
till morgonens ljusbärare
och låter min oformliga version av morgon
ta plats i denna värld
där solen binder bild till mina ögon




Fri vers av Lennart Andersson
Läst 121 gånger
Publicerad 2019-07-25 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson